Vloeronderhoud en tapijtreiniging

Naast algemene schoonmaak, biedt Plug Schoonmaak tevens vloeronderhoud en tapijtreiniging aan. Denk hierbij dan aan het reinigen, behandelen en zelfs renoveren van diverse soorten vloeren zoals linoleum, natuursteen en parket. Aandacht voor het reinigen van vloeren en tapijten staan bij ons centraal. Maar ook het juist behandelen en beschermen van linoleum en PVC vloeren, is ons vakgebied en werken wij zorgvuldig uit. Wij zijn namelijk van mening dat het goed uitvoeren van vloeronderhoud, de levensduur verlengt en de vloer langer schoon houdt.

 

Professionele vloerreiniging

Het reinigen van een vloer gebeurt bij Plug Schoonmaak op een professionele manier. Zo hebben wij voor vloeronderhoud speciaal opgeleide medewerkers en professionele machines en materialen. Naast gladde vloeren vergt het reinigen van tapijt tevens veel aandacht, professionaliteit en vakkennis. Ook hiervoor hebben wij de juiste mensen en machines in huis, om te zorgen voor professionele vloerreiniging.

Merendeel van de vloeren reinigen wij middels machinaal vegen en machinaal reinigen. Zoals eerder vermeld maken wij gebruik van professionele apparatuur met uitstekend resultaat als uitkomst. Om een zo goed mogelijk resultaat op te leveren, wordt de vloer eerst machinaal geveegd. Dit zodat het overgrote deel aan vuil wordt verwijderd. Vervolgens wordt de vloer grondig gereinigd met onze reinigingsmachine, welke in het bezit is van hoge kwaliteit schoonmaakborstels. De kunnen we eventueel ook in de was zetten. Dit is met name interessant voor linoleum vloeren.